Algebehandling i Nordjylland

Forlæng din boligs levetid

Når Møss Vinduespolering har udført algebehandling hos dig, står du, som minimum, tilbage med to ting:​

  • ​En bolig der ser vedligeholdt og pæn ud.
  • En bygning der har fået forlænget sin levetid

Vi har selvfølgelig både virkningsgaranti og pengene-tilbage-garanti på behandlingen. Derfor kan du med tryghed lægge en bestilling hos os, hvis du ønsker algebehandling i Brønderslev, Vodskov og Svendstrup.

Vi dækker som udgangspunkt hele Nordjylland, så hvis du sidder i en af ovenstående byer eller en helt fjere, så er det Møss Vinduespolering du skal ringe til, hvis du skal have foretaget en algebehandling.​

Algebehandling med miljøvenlige produkter

Selve algebehandlingen kan foretages på enten dit tag, dine fliser eller din facade. Vi udfører altid behandlingen med miljørigtige produkter, hvilket gør, at både du og miljøet kan være tilfredse med arbejdet.

Uanset overflade, foregår algebehandlingen efter samme fremgangsmåde. Efter et par dage med tørt vejr, kommer vi forbi og sprøjter algebekæmpelsesmiddel ud på det ønskede område. Når vind og regn har fjerne de døde alger, vil det fulde resultat fremstå tydeligt.

Skulle dine fliser være hårdt ramt af alger og mos, anbefaler vi dog en fliserensning i stedet. Dette er også valget, hvis det endelige resultat ønskes med det samme.

Kontakt os og book et besøg fra Møss Vinduespolering

For at bestille algebehandling kan du enten ringe til os på 51 94 51 91, sende en mail til info@moess.dk eller benytte kontaktformularen.​

Vi glæder os til at se dig!

Kontakt os

Vi tilbyder altid at komme ud og tage en snak om dine ønsker til en opgave og give et uforpligtende tilbud.

​Tlf.: 51 94 51 91

E-mail: info@moess.dk 

​15 års erfaring

​Privat- og erhvervskunder

Levering til aftalt tid og pris

På Hotel Fårup og i Fårup Sommerland bruger vi Møss Vinduespolering, både til vinduespudsning og algebehandling af både flisebelægning, tage og rutsjebaner. 

​Vi er super godt tilfredse med servicen, både i forhold til resultaterne og den fleksibilitet som der udvises fra Møss Vinduespolering.

Louise Bager Hansen
​Hotel Chef,​Hotel Fårup

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning

Vi tilbyder altid at komme ud og tage en snak om 

dine ønsker til en opgave og give et uforpligtende tilbud.

Firmaoplysninger

Møss ApS

​CVR: 35417370

Kærvej 134

9440 Aabybro

Om Møss Vinduespolering

Hos Møss Vinduespolering har vi over 15 års erfaring med at pudse vinduer og udføre algebehandling. Vi udfører vinduespolering i små rækkehuse, almindelige parcelhuse samt store og små erhvervsmål. Vi udfører ligeledes opgaver hvor der skal bruges lift - intet er for stort eller småt til os.​

Copyright © 2023 Møs ApS. Alle rettigheder forbeholdes.