Vinduespolering Nordjylland​

Møss Vinduespolering udfører vinduespolering af alt fra små rækkehuse & almindelige parcelhuse til små & store erhvervsmål. Vi udfører vinduespoleringen både med og uden brug af lift – da der hverken findes en for stor eller for lille opgave til os.

Vi har over ti års erfaring med vinduespudsning i Nordjylland og sætter en ære i, at levere et resultat af høj kvalitet hver gang.

Hvordan vinduespoleringen skal foregå bestemmer du som kunde. Vi kan udføre din vinduespolering på den traditionelle måde med vand og sæbe, eller vi kan benytte den moderne måde med vaskeanlæg. Med vaskeanlæg kan vi nå helt op til 19 meter, uden brug af lift.​

Vinduespolering i Aalborg, Nørresundby, Aabybro & omegn

Hos Møss Vinduespolering har vi højst sandsynlig allerede en rute i nærheden af dig, da vi dækker store dele af Nordjylland.

​Vi udfører ofte Vinduespolering i Aalborg, Nørresundby & Aabybro – men vi kører også regelmæssigt i Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring og andre byer i det nordjyske.

Skulle du bo udenfor de nævnte områder, er du velkommen til at kontakte os alligevel – vi kører i en stor radios fra de nævnte steder.

Vinduespolering Pris

Vi arbejder som udgangspunkt efter fast aftale, hvor vi udfører vinduespoleringen enten hver fjerede eller ottende uge.

Skulle du være i tvivl om dine ønsker, kigger vi også gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud.

Husk at du kan drage nytte af håndværkerfradaget, når vi har udført vinduespoleringen hos dig.

Kontakt os

Vi tilbyder altid at komme ud og tage en snak om dine ønsker til en opgave og give et uforpligtende tilbud.

​Tlf.: 51 94 51 91

E-mail: info@moess.dk 

​15 års erfaring

​Privat- og erhvervskunder

Levering til aftalt tid og pris

På Hotel Fårup og i Fårup Sommerland bruger vi Møss Vinduespolering, både til vinduespudsning og algebehandling af både flisebelægning, tage og rutsjebaner. 

​Vi er super godt tilfredse med servicen, både i forhold til resultaterne og den fleksibilitet som der udvises fra Møss Vinduespolering.

Louise Bager Hansen
​Hotel Chef,​Hotel Fårup

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning

Vi tilbyder altid at komme ud og tage en snak om 

dine ønsker til en opgave og give et uforpligtende tilbud.

Firmaoplysninger

Møss ApS

​CVR: 35417370

Kærvej 134

9440 Aabybro

Om Møss Vinduespolering

Hos Møss Vinduespolering har vi over 15 års erfaring med at pudse vinduer og udføre algebehandling. Vi udfører vinduespolering i små rækkehuse, almindelige parcelhuse samt store og små erhvervsmål. Vi udfører ligeledes opgaver hvor der skal bruges lift - intet er for stort eller småt til os.​

Copyright © 2023 Møs ApS. Alle rettigheder forbeholdes.