Ejendomsservice Nordjylland

Fremstår dine bygninger, fællesområder og grønne arealer som du ønsker det? Med Møss Vinduespolering som leverandør af ejendomsservice, skal du ikke længere bekymre dig om, at få vedligeholdt græsplænen, vasket vinduer eller gjort rent.

Vi tilbyder alt indenfor ejendomsservice, helt op til total-løsninger, hvor vi står for alt vedligehold samt rengøring. Har du en virksomhed, boligselskab eller institution i Nordjylland, med behov for ejendomsservice, så står Møss Vinduespolering klar til at påtage sig opgaven.

Totalrengøring tilbydes primært nybyg og større ejendomsbyggerier. Vi er dog yderst fleksible og hører gerne nærmere og lige præcis dit behov.

Med Møss Vinduespolering, som din faste samarbejdspartner, er du sikret grundigt udført arbejde og stabil service – hver gang. Hos os prioriteres god kommunikation, ordentlighed og punktlighed højt, da vi ønsker at blive din faste leverandør af ejendomsservice.​

Vinduespudsning
​og -polering Erhverv

Hos Møss Vinduespolering har vi mange års erfaring med vinduespudsning og -polering til erhverv og ved derfor at fleksibilitet er altafgørende.

Derfor foretager vi gerne opgaverne udenfor normal arbejdstid, så hverken kunder eller ansatte forstyrres, men blot kan nyde synet af en yderst præsentabel bygning.

Alle ansatte hos os er leveringsdygtige i vinduespudsning i topklasse – derfor er vi allerede i dag samarbejdspartner med mange virksomheder, som ønsker rene vinduer.

Med vores faste samarbejdspartnere findes der ingen opgave, som er for stor til os. Ved højhuse kommer vi med lift. Ved total-løsninger håndterer vi også rengøring.

Du skal med andre ord ikke bekymre dig om det mindste, når først du har sat Møss Vinduespolering på opgaven.​

Algebehandling
​& Fliserens Erhverv

Hvis du ønsker at sende det rette signal til dine kunder og ansatte, så skal dine bygninger stå skarpt.

Med en algebehandling eller fliserensning af Møss Vinduespolering, får du bygninger der både ser pæne ud og fremstår velholdte.

På alle behandlinger har vi selvfølgelig virkningsgaranti, hvilket gør, at du altid er sikker på, at det ønskede resultat opnås.

Vores løsninger sikrer endda også, at dine bygninger får forlænget levetiden. I stedet for at skifte ud, vælger vi at vedligeholde i stedet.​

Udførte opgaver​​

Kontakt os

Vi tilbyder altid at komme ud og tage en snak om dine ønsker til en opgave og give et uforpligtende tilbud.

​Tlf.: 51 94 51 91

E-mail: info@moess.dk 

​15 års erfaring

​Privat- og erhvervskunder

Levering til aftalt tid og pris

På Hotel Fårup og i Fårup Sommerland bruger vi Møss Vinduespolering, både til vinduespudsning og algebehandling af både flisebelægning, tage og rutsjebaner. 

​Vi er super godt tilfredse med servicen, både i forhold til resultaterne og den fleksibilitet som der udvises fra Møss Vinduespolering.

Louise Bager Hansen
​Hotel Chef,​Hotel Fårup

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning

Vi tilbyder altid at komme ud og tage en snak om 

dine ønsker til en opgave og give et uforpligtende tilbud.

Firmaoplysninger

Møss ApS

​CVR: 35417370

Kærvej 134

9440 Aabybro

Om Møss Vinduespolering

Hos Møss Vinduespolering har vi over 15 års erfaring med at pudse vinduer og udføre algebehandling. Vi udfører vinduespolering i små rækkehuse, almindelige parcelhuse samt store og små erhvervsmål. Vi udfører ligeledes opgaver hvor der skal bruges lift - intet er for stort eller småt til os.​

Copyright © 2023 Møs ApS. Alle rettigheder forbeholdes.