Fliserensning med eventuel imprægnering

Vi er eksperter i fliserens

Trænger indkørslen eller terrassen til en fliserensning? Så lad os gøre den pæn og ren igen. Hos Møss Vinduespolering tilbyder vi rensning af fliser for private og erhverv i blandt andet Brønderslev, Svenstrup, Vodskov og det øvrige Nordjylland.

​Vi har over 10 års erfaring med fliserens, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Derfor kan du altid se frem til flotte resultater.

Imprægnering beskytter mod alger, mos og frost​

Du overvejer måske at få nye fliser, fordi de gamle er blevet grimme at se på. I mange tilfælde er det tilstrækkeligt med en grundig fliserensning.

Rensning af terrasse eller indkørsel er en forholdsvis simpel behandling. Dog anvender vi professionelt specialudstyr. Selve behandlingen er mild ved fliserne, selvom den effektivt fjerner flisepest, alger og lignende. Herefter står fliserne som nye.

For at bevare det pæne udtryk anbefaler vi, at fliserne bliver imprægneret. Imprægnering af fliser sikrer, at overfladen får en optimal beskyttelse mod alger og mos. Imprægneringen forbygger samtidig frostskader. Fliserens fjerner typisk noget af sandet fra fugerne. Derfor anbefaler vi, at vi også tilføjer nyt fugesand.

Hvad koster fliserensning?​

Vores priser for fliserens afhænger naturligvis af arealet. Dertil kommer, om du samtidig ønsker fliseimprægnering og ekstra fugesand. Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud med en god pris på den ønskede rengøring af fliser på terrassen eller i indkørslen.

Du kan kontakte os på e-mail info@moess.dk eller telefon 51 94 51 91

Vi tager både små og store opgaver.

Kontakt os

Vi tilbyder altid at komme ud og tage en snak om dine ønsker til en opgave og give et uforpligtende tilbud.

​Tlf.: 51 94 51 91

E-mail: info@moess.dk 

​15 års erfaring

​Privat- og erhvervskunder

Levering til aftalt tid og pris

På Hotel Fårup og i Fårup Sommerland bruger vi Møss Vinduespolering, både til vinduespudsning og algebehandling af både flisebelægning, tage og rutsjebaner. 

​Vi er super godt tilfredse med servicen, både i forhold til resultaterne og den fleksibilitet som der udvises fra Møss Vinduespolering.

Louise Bager Hansen
​Hotel Chef,​Hotel Fårup

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning

Vi tilbyder altid at komme ud og tage en snak om 

dine ønsker til en opgave og give et uforpligtende tilbud.

Firmaoplysninger

Møss ApS

​CVR: 35417370

Kærvej 134

9440 Aabybro

Om Møss Vinduespolering

Hos Møss Vinduespolering har vi over 15 års erfaring med at pudse vinduer og udføre algebehandling. Vi udfører vinduespolering i små rækkehuse, almindelige parcelhuse samt store og små erhvervsmål. Vi udfører ligeledes opgaver hvor der skal bruges lift - intet er for stort eller småt til os.​

Copyright © 2023 Møs ApS. Alle rettigheder forbeholdes.