Vi Tilbyder

Møss Vinduespolering Services

Hos Møss Vinduespolering spænder vores arbejdsopgaver bredt. Herunder kan du se de opgaver, vi oftest udfører – enten alene eller i kombination.

Skulle du have et behov, vi ikke direkte nævner her på siden, er du velkommen til at spørge ind til det, så finder vi en løsning, der matcher dine ønsker.

Vinduespolering

Rene vinduer kommer ikke af sig selv. De kommer frem, når Møss Vinduespolering har været forbi. Med en fast aftale, får du vasket dine vinduer regelmæssigt og til en fast pris.

Algebehandling

Er du træt af at se alger og mos på din matrikel? En algebehandling er løsningen på dit problem. Når vi er færdige står du tilbage med et flot, stærkt og sundt byggeri.

Fliserens

Hvis dine fliser er ramt af flisepest, er der kun en løsning – fliserens, med efterfølgende imprægnering & flisesand. Herefter kan du igen nyde sommeren på din terrasse.

Ejendomsservice

Møss Vinduespolering leverer full-service vedligeholdelsesløsninger, så din ejendom fremstår ren og indbydende året rundt - både inde og ude.

Udtalelser

På Hotel Fårup og i Fårup Sommerland bruger vi Møss Vinduespolering, både til vinduespudsning og algebehandling af både flisebelægning, tage og rutsjebaner.

Vi er super godt tilfredse med servicen, både i forhold til resultaterne og den fleksibilitet som der udvises fra Møss Vinduespolering.

Louise Bager Hansen

Hotel Chef, Hotel Fårup

Ring nu Kontakt os