Algebehandling

Algebehandling Nordjylland

Når Møss Vinduespolering har udført algebehandling hos dig, står du, som minimum, tilbage med to ting:

  • En bolig der ser vedligeholdt og pæn ud.
  • En bygning der har fået forlænget sin levetid.

Vi har selvfølgelig både virkningsgaranti og pengene-tilbage-garanti på behandlingen. Derfor kan du med trykhed lægge en bestilling hos os, hvis du ønsker algebehandling i Nordjylland.

Området vi dækker er cirka hele Nordjylland, så hvis du sidder i Aalborg, Hjørring, Brønderslev eller Fjerritslev, så er det Møss Vinduespolering du skal ringe til, hvis du skal have foretaget en algebehandling.

Algebehandling Tag, Fliser & Facade

Selve algebehandlingen kan foretages på enten dit tag, dine fliser eller din facade. Vi udfører altid behandlingen med miljørigtige produkter, hvilket gør, at både du og miljøet kan være tilfredse med arbejdet.

Uanset overflade, foregår algebehandlingen efter samme fremgangsmåde. Efter et par dag med tørt vejr, kommer vi forbi og sprøjter algebekæmpelsesmiddel ud på det ønskede område. Når vind og regn har fjerne de døde alger, vil det fulde resultat fremstå tydeligt.

Skulle dine fliser være hårdt ramt af alger og mos, anbefaler vi dog en fliserens i stedet. Dette er også valget, hvis det endelige resultat ønskes med det samme.

For at bestille algebehandling kan du enten ringe til os på 51 94 51 91, sende en mail til andreas@moess.dk eller benytte kontaktformularen.

Udtalelser

På Hotel Fårup og i Fårup Sommerland bruger vi Møss Vinduespolering, både til vinduespudsning og algebehandling af både flisebelægning, tage og rutsjebaner.

Vi er super godt tilfredse med servicen, både i forhold til resultaterne og den fleksibilitet som der udvises fra Møss Vinduespolering.

Louise Bager Hansen

Hotel Chef, Hotel Fårup

Ring nu Kontakt os