Ejendomsservice

Ejendomsservice Nordjylland

Fremstår dine bygninger, fællesområder og grønne arealer som du ønsker det? Med Møss Vinduespolering som leverandør af ejendomsservice, skal du ikke længere bekymre dig om, at få vedligeholdt græsplænen, vasket vinduer eller gjort rent.

Vi tilbyder alt indenfor ejendomsservice, helt op til total-løsninger, hvor vi står for alt vedligehold samt rengøring. Har du en virksomhed, boligselskab eller institution i Nordjylland, med behov for ejendomsservice, så står Møss Vinduespolering klar til at påtage sig opgaven.

Totalrengøring tilbydes primært nybyg og større ejendomsbyggerier. Vi er dog yderst fleksible og hører gerne nærmere og lige præcis dit behov.

Med Møss Vinduespolering, som din faste samarbejdspartner, er du sikret grundigt udført arbejde og stabil service – hver gang. Hos os prioriteres god kommunikation, ordentlighed og punktlighed højt, da vi ønsker at blive din faste leverandør af ejendomsservice.

Udtalelser

På Hotel Fårup og i Fårup Sommerland bruger vi Møss Vinduespolering, både til vinduespudsning og algebehandling af både flisebelægning, tage og rutsjebaner.

Vi er super godt tilfredse med servicen, både i forhold til resultaterne og den fleksibilitet som der udvises fra Møss Vinduespolering.

Louise Bager Hansen

Hotel Chef, Hotel Fårup

Vinduespudsning og -polering Erhverv

Hos Møss Vinduespolering har vi mange års erfaring med vinduespudsning og -polering til erhverv og ved derfor at fleksibilitet er altafgørende.

Derfor foretager vi gerne opgaverne udenfor normal arbejdstid, så hverken kunder eller ansatte forstyrres, men blot kan nyde synet af en yderst præsentabel bygning.

Alle ansatte hos os er leveringsdygtige i vinduespudsning i topklasse – derfor er vi allerede i dag samarbejdspartner med mange virksomheder, som ønsker rene vinduer.

Med vores faste samarbejdspartnere findes der ingen opgave, som er for stor til os. Ved højhuse kommer vi med lift. Ved total-løsninger håndterer vi også rengøring.

Du skal med andre ord ikke bekymre dig om det mindste, når først du har sat Møss Vinduespolering på opgaven.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og lad os udarbejde et tilbud til dig.

  Type:

  Udførte opgaver

  Algebehandling & Fliserens Erhverv

  Hvis du ønsker at sende det rette signal til dine kunder og ansatte, så skal dine bygninger stå skarpt.

  Med en algebehandling eller fliserens fMøss Vinduespolering, får du bygninger der både ser pæne ud og fremstår velholdte.

  På alle behandlinger har vi selvfølgelig virkningsgaranti, hvilket gør, at du altid er sikker på, at det ønskede resultat opnås.

  Vores løsninger sikrer endda også, at dine bygninger får forlænget levetiden. I stedet for at skifte ud, vælger vi at vedligeholde i stedet.

  Ejendomsservice Aalborg

  Vores team har mange års erfaring indenfor de forskellige disipliner, hvilket sikrer, at vi hurtigt kan udføre solidt arbejde – og samtidig sikre dig en fornuftig pris på ejendomsservice.

  Møss Vinduespolering lever ganske enkelt af tilfredse kunder, hvilket lykkes, da vi aldrig afviger fra de aftale priser, planlagte aftaler eller endelige slutresultat.

  Der er aldrig to opgaver der er ens, derfor finder vi i samarbejde frem til jeres konkrete behov og hvordan det skal løses.

  For at bestille et uforpligtende tilbud på ejendomsservice kan du enten ringe til os på 51 94 51 91, sende en mail til andreas@moess.dk eller benytte kontaktformularen.

  Hvis din ejendom skal fremstå ren og indbydende både inde og ude, er det, det dedikerede team fra Møss Vinduespolering, du skal have fat i. Du får en seriøs samarbejdspartner, der ved hvad det kræves, for at levere stabil ejendomsservice til virksomheder og foreninger i Aalborg og omegn.

  Ring nu Kontakt os