Fliserens

Fliserens Nordjylland

Hos Møss Vinduespolering tilbyder vi fliserens i Nordjylland. Vi kommer ofte i Aalborg, Hjørring og Brønderslev – men vi kører også meget gerne længere ud.

Du behøver ikke besvære dig med at erstatte dine gamle slidte fliser med nye, da du med en fliserensning kan få dine gamle fliser til at fremstå som nye igen.

Rensning af fliser er en forholdsvis simpel behandling, som dog udføres med vores professionelle specialudstyr. Selve behandlingen er mild vel overfladen af fliserne, men fjerner flisepest, alger og lignende effektivt.

Imprægnering af Fliser & Fugesand efterfølgende

Når selve fliserensning er overstået, står du tilbage med fliser der er lige så pæne som nye. For at bevare dette syn længst muligt, anbefaler vi dog at vi efterfølgende giver fliserne en gennemtrængende imprægnering, så de forbliver pæne år efter år.

Imprægnering af fliser sikrer at flisernes overflade beskyttes optimalt, at frostskader forebygges og at nye belægninger, som alger og mos, mindskes mest muligt.

Efter fliserens er det fornuftigt at tilføje nyt fugesand – selve rensningen vil have fjerne sandet fra fugerne, som dermed skal fyldes op igen. Dette er Møss Vinduespolering selvfølgelig også behjælpelig med.

Hvis du har spørgsmål, eller allerede er klar til at bestillige, er du meget velkommen til at kontakte os. Dette gøres ved enten ringe til os på 51 94 51 91, sende en mail til andreas@moess.dk eller benytte kontaktformularen.

Udtalelser

På Hotel Fårup og i Fårup Sommerland bruger vi Møss Vinduespolering, både til vinduespudsning og algebehandling af både flisebelægning, tage og rutsjebaner.

Vi er super godt tilfredse med servicen, både i forhold til resultaterne og den fleksibilitet som der udvises fra Møss Vinduespolering.

Louise Bager Hansen

Hotel Chef, Hotel Fårup

Bestil fliserens

Husk at indtaste din e-mailadresse, hvis du ønsker fakturaer sendt pr. e-mail. Ellers vil du modtage disse i din postkasse.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Din adresse (skal udfyldes)

  Din e-mailadresse

  Dit postnummer og by (skal udfyldes)

  Rabatkode

  Antal kvm. fliser

  Fugesand:

  Ring nu Kontakt os