Vinduespolering

Vinduespolering Nordjylland

Møss Vinduespolering udfører vinduespolering af alt fra små rækkehuse & almindelige parcelhuse til små & store erhvervsmål. Vi udfører vinduespoleringen både med og uden brug af lift – da der hverken findes en for stor eller for lille opgave til os.

Vi har over ti års erfaring med vinduespolering i Nordjylland og sætter en ære i, at levere et resultat af høj kvalitet hver gang.

Hvordan vinduespoleringen skal foregå bestemmer du som kunde. Vi kan udføre din vinduespolering på den traditionelle måde med vand og sæbe, eller vi kan benytte den moderne måde med vaskeanlæg. Med vaskeanlæg kan vi nå helt op til 19 meter, uden brug af lift.

Vinduespolering i Aalborg, Nørresundby, Aabybro & omegn

Hos Møss Vinduespolering har vi højst sandsynlig allerede en rute i nærheden af dig, da vi dækker store dele af Nordjylland.

Vi udfører ofte Vinduespolering i Aalborg, Nørresundby & Aabybro – men vi kører også regelmæssigt i Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring og andre byer i det nordjyske.

Skulle du bo udenfor de nævnte områder, er du velkommen til at kontakte os alligevel – vi kører i en stor radios fra de nævnte steder.

Vinduespolering Pris

Den første vinduespolering til private er altid gratis. Når vinduespoleringen er udført, får du et kort i postkassen, med fremtidig pris pr. vinduespolering og øvrig relevant information.

Vi arbejder som udgangspunkt efter fast aftale, hvor vi udfører vinduespoleringen enten hver fjerede eller ottende uge.

Skulle du være i tvivl om dine ønsker, kigger vi også gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud.

Husk at du kan drage nytte af håndværkerfradaget, når vi har udført vinduespoleringen hos dig.

Udtalelser

På Hotel Fårup og i Fårup Sommerland bruger vi Møss Vinduespolering, både til vinduespudsning og algebehandling af både flisebelægning, tage og rutsjebaner.

Vi er super godt tilfredse med servicen, både i forhold til resultaterne og den fleksibilitet som der udvises fra Møss Vinduespolering.

Louise Bager Hansen

Hotel Chef, Hotel Fårup

Bestil gratis vinduespudsning

Husk at indtaste din e-mailadresse, hvis du ønsker fakturaer sendt pr. e-mail. Ellers vil du modtage disse i din postkasse.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Din adresse (skal udfyldes)

  Din e-mailadresse

  Dit postnummer og by (skal udfyldes)

  Rabatkode

  Type (skal udfyldes):

  Kommentarer eller ønsker

  Ring nu Kontakt os